Urbani Tartufi-CREMA DE BRANZA CU TRUFE ALBE 100g

37.00 RON
Cod produs: 2495

Crema de branză sau brănza fondue ( Fonduta di formaggio) cu Trufe Albe (Tuber Albidum Pico) se bazează pe cele mai vechi reţete gastronomice italiene, care reflectă f...

Descriere

Crema de branză sau brănza fondue ( Fonduta di formaggio) cu Trufe Albe (Tuber Albidum Pico) se bazează pe cele mai vechi reţete gastronomice italiene, care reflectă fantastic de bine  aroma excepţională a trufelor. 

In acest fel s-a născut Crema de brânză cu Trufe Bianchetti (Fonduta di formaggio al tartufo) de la Urbani Tartufi. Astfel  iţi oferim o Crema de brânză prin care poti savura aroma unică al Trufelor Albe,Bianchetti (Tuber Albidum Pico).

Inchis intr-un borcan de sticlă practic si elegant ca să se păstreze  gustul si aroma unică al trufelor albe, trebuie incălzit puţin pentru a se folosi ca si condiment la diferite preparate.

Posibilităţile sunt practic nelimitate, imaginaţi vă o mămăligă (polenta) cu hribi si Cremă de brânză cu trufe  sau un risotto (orez) cu crema de brânză cu trufe si anghinare. Se poate folosi ca si topping pe bruschette, condiment pentru paste sau file de cărnuri si peşte.

Deci nici o limită la inventivitate, cu Crema de brânză cu Trufe de la Urbani Tartufi aveti garantia succesului preparatelor fantastice. 

Cantitatea recomnadata pentru o portie : 20g/produs.

După deschiderea borcanului, se recomandă a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.

Tara de origine: ITALIA     Produs de: URBANI TARTUFI SRL

Importator: TRUFA ROM SRL

 

Specificatii

Ingrediente: branza italiana,unt,trufe albe (Tuber Albidum Pico) 3%, sare,citrat de sodiu E331, polifosfat E450, arome,Conservanti:acid sorbic E200, nisin E234.Contine lactoza.
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 318 - Kj 1318.
Data expirarii: 48 luni de la data fabricatiei
Greutate : 100g