Retete cu trufe 

Tagliatelle cu trufe

 

  Ingrediente:

Tagliatelle - 400g

Salsa tartufata - 80g 

Smântână pentru gătit -125g

Usturoi

Sare

Piper

Parmezan

Felii de trufe(carpaccio)

 

Mod de preparare:

Pentru început, pastele se pun la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă cu puţin ulei şi un praf de sare. 

Intr-o tigaie turnăm puțină ulei (pentru un gust mai intensiv de trufe, putem folosi Ulei de măsline cu trufe albe sau negre), se pune pe foc salsa tartufata, amestecăm bine până in momentul in care salsa se încinge, apoi adăugăm smântâna și usturoiul.

Omogenizăm bine amestecul și mai îl lăsăm putin pe foc.

Când pastele sunt gata, le scoatem din oala unde au fiert, le punem peste sos și amestecăm bine. 

La final le scoatem pe farfurie, se adaugă parmezan deasupra și carpaccio.

Poftă Bună!