Somon umplut cu trufe

Somon umplut cu trufe

Ingrediente: 600 gr. somon file, 200 gr.
Peste oceanic, 1 chifla,1 lingura unt, patrunjel, 1 ceapa rosie, busuioc, 40 gr. Ciuperci, 150 gr.
Trufe albe, 6 galbenusuri, sare, piper, sos brun, vin rosu .
 
Somonul file se taie felii de cca. 1 cm grosime si se intinde pe un platou.Pestele oceanic se toaca marunt si se amesteca cu chifla inmuiata in apa sau lapte , untul ,busuiocul,ceapa tocata marunt ,patrunjelul,ciupercile si trufele taiate cubulete. Se amesteca bine cu cele 6 galbenusuri ,condimentele si sarea. Somonul file se intinde pe o folie de aluminiu apoi se umple cu acest amestec si se ruleaza.Se pune la cuptor 30 min. la 160 gradeC. Dupa ce se scoate de la cuptor se asteapta 10 min iar apoi se poate taia felii. Rulourile se servesc cu sosul brun amestecat cu vin rosu si cu cartofi fierti ori legume.