Retete

Paste cu trufe

Paste cu trufe Ingrediente: 400 gr. Paste , 100 gr.total Cascaval(gorgonzola si parmesan si emmenthal),50 gr. Trufe Se face un amestec din cascavaluri si trufe la bagne marie(baie cu aburi) si se toarna deasupra pastelor fierte al dente....
Citeste in intregime

Rosii umplute cu trufe

Rosii umplute cu trufe Ingrediente: 8 rosii medii , 80 gr. Hribi(porcini) , 80 gr. Pesmet , 100 gr. Trufe , 16 felii cascaval sau mozzarella , 1 catel usturoi , patrunjel tocat , sare , piper , ulei de masline. A se spala ciupercile si toca ,a se cali intr-o tigaie usturoiul si adauga ciupercile ,sarea...
Citeste in intregime

Omleta cu trufe

Omleta cu trufe Ingrediente: 8 oua ,1 catel usturoi,patrunjel , smantana dulce(panna),80 gr. Unt , 20/30 gr. Trufe albe sau negre, sare, piper. A se toca usturoiul si patrunjelul. A se bate ouale in castron apoi adauga usturoiul si patrunjelul,trufele,smantana dulce(panna),sarea si piperul.Intr-o tig...
Citeste in intregime

Somon umplut cu trufe

Somon umplut cu trufe Ingrediente: 600 gr. somon file, 200 gr. Peste oceanic, 1 chifla,1 lingura unt, patrunjel, 1 ceapa rosie, busuioc, 40 gr. Ciuperci, 150 gr. Trufe albe, 6 galbenusuri, sare, piper, sos brun, vin rosu .   Somonul file se taie felii de cca. 1 cm grosime si se intinde pe un pl...
Citeste in intregime

Muschiulet de vita

Muschiulet de vita cu picaturi de trufe negre Pentru 6 persoane: 6 felii muschiulet vita ,100 gr. Unt ,un catel usturoi,cognac sau brandy ,faina,sare ,piper,vin alb,baza supa de carne,Ulei cu trufe negre. Carnea batuta felii subtiri,trecuta prin faina se pune la prajit in 50 gr.unt. Se rumenesc pe ambele pa...
Citeste in intregime

Ochiuri cu trufe albe sau negre

Pentru 1 persoana: 2 oua , bucatica unt ,sare , trufe albe sau negre felii. Intr-o tigaie se infierbanta untul pana primeste o culoare aurie,se ia de pe foc,se pun ouale si se acopera cu un strat subtire de felii de trufe albe sau negre.Se pune inapoi pe foc pentru un minut acoperit cu capac si apoi se servesc...
Citeste in intregime

Pilaf (rizotto) cu Ulei de masline cu trufe

Pentru 6 persoane: 500 gr. Orez , 80 gr. Unt ,200 gr. Hribi sau ciuperci champignon ,o ceapa mica ,2 linguri Ulei cu trufe albe sau negre. Caliti ceapa intr-o tigaie cu untul ,adaugati ciupercile si dupa cca. 2 minute adaugati orezul.Pentru a fierbe orezul se adauga treptat apa calda sau baza de supa , pana e...
Citeste in intregime